گزارش سال ۱۳۹۴

در گردهم‌آیی حامیان موسسه حیات‌وحش میراث پارسیان که در ششم خردادماه سال جاری برگزار شد، گزارش فعالیت‌های ما در سال ۱۳۹۴ حضور حامیان و دوستان موسسه ارائه شد.
ما در سال گذشته از انواع حمایت‌های مادی و معنوی، از جمله حمایت‌های مالی شخصی و سازمانی، کار داوطلبانه، انواع تخفیف‌ها در خدمات و تقبل هزینه‌های فعالیت‌های مشخص (اسپانسرشیپ) برخوردار بوده‌ایم. در طول سال‌ها فعالیت موسسه، هرکمکی هرچند محدود و مقطعی، برای ما ارزشمند بوده‌ و به پیشبرد رسالت ما یاری داده‌است.
جا دارد دوباره از تمامی فعالان عضو موسسه، داوطلبان، حامیان و همه پشتیبانان ما در سال‌های گذشته، که باتوجه به تعدادشان امکان قدردانی تک‌به‌تک از آنان نبوده‌است، صمیمانه تشکر کنیم. مانند هر سازمان مردم‌نهاد دیگر، ما نیز بدون حمایت‌های مردمی امکان هیچ‌گونه فعالیتی نخواهیم داشت.
همچنین برخود لازم می‌دانم تشکر ویژه‌ای به عمل آورم از همکاران موسسه، چه آنهایی که هنوز افتخار همکاری با آنان را داریم و چه آنهایی که دیگر در کنار ما نیستند. این همکاران گرچه به عنوان کارشناس درآمدهایی را از پروژه‌های موسسه کسب می‌کنند، اما کار و تلاشی که برای پیشبرد اهداف محیط زیستی مشترک ما به‌عمل می‌آوردند، هرگز از طریق دریافتی‌های آنان جبران نمی‌شود.
عشق به طبیعت ایران و حفظ تنوع زیستی ارزشمند این سرزمین است که همه ما را گرد هم آورده است.

کاووس سید امامی،

مدیر عامل موسسه حیات وحش میراث پارسیان

برای دیدن فایل گزارش سالانه روی عکس زیر کلیک کنید:

annalreport94